Johan T backar och Storåkers tappar hovet

Toppnamn som slutar, Telia säger upp kontraktet, bokföringsskandal. Det är inte reklambyrån McCann Storåkers år.  Nu tappar byrån dessutom kopplingen till hovet när prins Carl Philip blir singel, enligt Johan T Lindwall på Expressen, som hittills i år har ägnat sig åt att dementera Aftonbladets uppgifter om skilsmässan.
Carl Philips flickvän Emma Pernald jobbar på den otursförföljda reklambyrån. Nu tappar byrån alltså kopplingen till hovet och det var säkert inget glädjebesked för byråns grundare Michael Storåkers som är en rejäl royalist.
Men hovet kanske andas ut. McCann-nätverket har ju varit inblandat i vad branschpressen kallar en porrskandal och att inte kvällspressen, inte ens Nyheter24, kopplade ihop den med hovet är ett litet under. Hur långt borta var egentligen rubriken ”Carl Philips flickvän jobbar på porrbyrå”?


Kommentarer

4 svar till ”Johan T backar och Storåkers tappar hovet”

  1. Porrbyrå är ett roligt ord, hoppas Expressen nappar.

  2. Profilbild för Björn
    Björn

    Och nu har ju Emma slutat också. Undra om hon fick gå för att hon dumpat prinsen?

  3. […] Gynning? Alla verkar vilja det. Jag undrade vem hon kunde vara, när jag stötte på Expressens hovreporter Johan T Lindwall på Barnhusgatan. Han hade hängt efter Silvia som deltog i ett arrangemang i […]

  4. […] Gynning? Alla verkar vilja det. Jag undrade vem hon kunde vara, när jag stötte på Expressens hovreporter Johan T Lindwall på Barnhusgatan. Han hade hängt efter Silvia som deltog i ett arrangemang i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *