Framåt Johan T avslöjar mystisk Gynning

Kvinnan klev ur taxin för en shoppingtur i centrala Stockholm i går vid lunch.  In i underklädesaffären på Drottninggatan. In i taxin som körde fram tio meter. Ut igen. In i nästa affär. Hon bara inte såg ut som Paris Hilton, hon bar sig också åt som mediebilden av hotellarvtagerskan antyder. Eller ville hon se ut som Carolina Gynning? Alla verkar vilja det.
Jag undrade vem hon kunde vara, när jag stötte på Expressens hovreporter Johan T Lindwall på Barnhusgatan. Han hade hängt efter Silvia som deltog i ett arrangemang i Folkets hus. Johan T backade liksom fram ur bilen som hölls varm av privatchauffören. Jag visade Johan T Lindwall bilderna. Han var rätt säker på vem damen var.
Så morrade bilen i väg mot Expressens redaktion. Jag funderade en stund över varför jag gick när alla andra tycktes åka fordon.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *