Först kan jag inte låta bli att publicera bilden ovan där två välbekanta mediedirrar visar att det finns olika sätt att se på olika saker. Förra veckan fick jag skit för att jag försökte mig på den klassiska bloggenren ”Dagens Lunch”. I dag försöker jag med en annan, På Min Agenda. Och,ja, ja, ja YES! Jag har ofantligt mycket att göra.

Kolla här.

8:00 Tre kids till dagis/skolor.
* Snabb promenad till city, twittrande som en glad gök.
* Behöver hitta två vassa reportrar, som kan eller är intresserade av affärsjournalistik. Nyhetsdriv och kreativitet är bra egenskaper för detta projekt som jag hjälper till med. Ring mig på 0708-20 82 94.

9:30. Projektmöte
* Vi ska träffa en viktig person

11.30. Egentid
* Fundera kring sajten Dagens Story, som jag och Susanna Popova startade för 1,5 år sedan i stället för att börja spela golf, som andra vuxna gör. Till vår förvåning fungerade inriktningen Berättare, berättande och berättelser och vi har idag en trogen och fin publik som vill läsa hiskeligt långtmaterial via internet. Publiken är så fin att den behöver förses med ännu bättre innehåll och därför letar vi efter sätta att skapa intäkter. Vi letar också efter andra eldsjälar som vill vara med finansiera, driva och jobba med sajten. Det är ju kul att spela golf, ju. Så häng på!

12.00 Lunchmöte med tv-stjärna
* Jag hoppas mötet ska leda till att jag får veta mer.

13.00 Affärsmöte med megabloggare
* Det här blir spännande.

14.00 Fritt jobb
* Skapa en lista med artikelidéer för projektet.
* Ringa en handfull experter för att dra loss nyhetsidéer till projektet.
* Lattesurfa. Eller snarare Vanligtkaffesurfa.
* Ringa ett antal kommunikationsexperter.
* Hälla över den där debattartikeln från hjärnan där den legat allt för länge till datorn. Bara rädd för att det magiska jag tänkt ut ska bli så där vanligt alldagligt det kan bli i konkret tillstånd.

16.00 Tre kids hämta dagis/skolor/leverera till pianolektion

17.00 Fixa middag

18.00 Family life
* Guitar hero?
* Salsa med sambon?
* Glass? 

22.00 Blogga, skriva, planera


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *