Minglade i veckan med en 108+ och en 90-åring. Upplyftande. I veckan gjorde jag något som fjärran från twitter & kvitter. Jag gjorde två veteranmingel på en kväll. Först firade Affärsvärlden 108 år med en ansiktslyftning. Det måste ha varit en fräsch jubilar för knappt någon har noterat lyftet. Obama höll sitt invigningstal på stora skrämar. Obama var på tidningens omslag. Den nya kolumnisten Niklas Ekdal skrev om Obama. Man kan hoppas att börstungisarna och daytradarna gick i gång på infon om den fjärran presidenten. Premiärnumret startade annars med tre feta och lärorika artiklar om bankerna. Men vill vi ha svart-vita bildbylines på allvarsamma skribenter? Dessutom centrerade. Och för i h-e, stryk vinjetten ”Maktuellt”, Rubriksnitten kändes lite väl tunna, men då är jag också ganska tabloid. Träffade TTs vd Thomas Peterssohn, HQ-förvaltaren Simon Blecher som satte Folksam i konkurs medan hans chef Mikael König förfärat lyssnade. Martin Ahlquist från Fokus var där, Timbrochefen Maria Rankka drack läsk medan Prime-konsulten Fredrik Andersson vallade in kvällens huvudgäst, utrikesminister Gunilla Carlsson då Obama inte kunde komma loss.

Vidare så till Marknadsföreningen i Stockholms 90-årsfest på Casino Cosmopol. Hur kul låter det? Jämfört med twitter och fejan var det kanon, kan jag berätta.
Massor av glada människor som brinner så mycket för marknadsföring, kräng& däng att de lägger fritid på en förening om just detta. Det var roligt att se så många hejdlöst glada, framförallt damer i låt oss säga åldern 30+ och jag tänkte att om jag får lite tid över kanske jag går med i föreningen lagom till 100-årskalaset. Då kanske jag får se mer av medlemmar som Harald Ullman, pr-konsult, Lena Israelsson, Bonnier Tidskrifter, Kick Molin, Zapera, Elisabeth Matsgård, Matsgård Media, Elisabeth Trotzig, Reklamombudsman, Meg Tiveus, styrelseproffs och värdinnan och föreningens vd Francesca O´Brien, för kvällen i transatlantisk röd-vit dress.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *