Måndag

Pratade med spinndoktor på ett av landets största partier. Försökte jaga fatt på en minister. Kille i regeringskansliet vågade inte ta mina frågor, skulle ordna någon annan.

Blev avsnoppad av en nytillträdd kommunikationschef. Ja, ja. Vi får väl se. Telefonare med pr-konsult som bytte karriär. Ordnade möte med energijättens kommunikationschef. Telefonare med vd på företag som bygger vindkraftverk för 5 miljarder kronor. Facebookchattade.

Twittrade. Facebookade.

Stötte på Göran Persson på väg in till mötet med Colin Powers tidigare rådgivare. På väg tillbaka partade jag med vd på en av de större byråerna. Tillbaka till jobbet pratade jag med en Europa-vd för världens näst största pr-byrå. Avslutade med prat med LOs vice ordförande.

När ska denna fina verkstad börja dra in pengar?


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *