DAGENS MÄNNISKA 18: Renate

Dagens Människa 16 by Rolf van den BrinkInne på fjärde året med budfirman. Den vill inte ta sig. Hon har fyra bilar i drift och tänkte ta en position mellan cykelbudfirmorna och lastbilstransporterna. Hon hade gjort analysen att allt fler småaffärer i stan behöver just in time-leveranser större än cykelfirmorna kan ta men för små för att det skulle motivera reguljära lastbilar. Renate får likväl inte fart på företaget. Kanske är namnet fel. Mellanbudet AB lät klockrent och var ledigt, men i dag ångrar sig Renate nästan. Det blev varken fågel eller fisk, men det går inte att ge upp nu, tänker Renate efter en pappfika på Seven Eleven och slår bort bilden av en fisk som flyger upp på land och en fågel som drunknar i havet.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *