Dagens Människa – Steve

Dagens Människa 1
Det här är Dagens Människa nummer ett. Jag vet inte vem hon är. Han fanns i kameran. Jag finner ett visst obehag att berätta om en människa jag inte känner till. Människan kan få heta Steve. Det första namn jag kopplade till mannen på bilden. Jag känner att Steve är en medveten man. Kanske enveten.

Han ger ett avslappnat och samtidigt spänt intryck. Trygg, men vaksam. Jag tror Steve går på gym. Det gör många andra också. Men det är inte lika starkt kopplat. Steve, om du ser det här och om du kanske är någon annan, hoppas jag att du inte blir besviken för att du finns här. Blir du arg, kommer jag att hänvisa till att jag är en konstnär. Det känns som det är rätt sak att säga i det läget.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *