Också underpojkar blir övermän

wonder_boys2
En stilla rök på innegård i Sthlm. Två unga män med varandra så ingen annan kan höra. Det är ett viktigt ögonblick. Från här skiljs deras vägar. De har vandrat tillsammans i bortåt tio år. Startade byrån Wonderboys som skapade formen för tidningar som Metro och Dagens Media. Byggde det större företaget Oktavilla som jobbar med tunga uppdragsgivare som TT och Sida. Nu har Per sagt upp sig för att jobba med en tidning i Österrike. Peppe har tagit tjänstledigt för att resa.
Om ett halvår befinner sig de två underpojkarna någon annanstans. Det är det enda de vet. Kanske bemästrar de sina separata liv och kommer ut som övermän. Kanske går allt förlorat. Vad går att säga om framtiden och dagens samhälle? Kanske därför de står där och röker och pratar så ingen kan höra. Den sista samlingen innan containern av alla gemensamma år, månader, dagar och sekunder ska explodera och sakta virvla bort i tidens vindar.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *