tarras_typ
Önskar att jag kunde vara en skvallerreporter. Men jag känner inte igen ansikten så bra.  Skulle göra ett uselt jobb. Som idag, nej hjälp, redan igår. Lämnade köksbordet för ett möte. Passerade ett filmteam på tre pigga 35+ som jagade en parant och tant i färg och rosor nedför Sturegatan i Sthlm. Hon hade svårt att prata i miken och gå samtidigt. Det rörde mig. Det rörde till det för mig. Kunde inte avgöra om det var Elisabeth Tarras eller Elisabeth Matsgård. Troligen någon annan.
Nickade tveksamt till ett bekant ansikte. Insåg först efteråt att det nog var Joachim Berner, styrelseordförande i Forma. Tyckte jag såg reklamlegenden Rolf Skjöldebrandt vid Östermalmshallen, som utvecklades till något av ett terrarium av ädla arter. Vid Melanders fisk siktade jag DI Weekends säljkung H-G Sturén med Svergies Mediebyråers Staffan Slörner avslappnade som om de hade ordermottagning av stekta sparvar. Pr-kungen Peppe Engberg och reklamestradören Edwin von Werder har något gemensamt. Kanske en byrå. Kanske drömmen om artisteri. 

Självförtroendet växte när jag även kände igen reklamombudsman Elisabeth Trotzig. Nyheter24s vd Patrik Sandberg hängde utanför Sturehof med sin sambo som också är Starcoms kundchef Liv Sjödén. De hade inte tid att prata. Skulle skriva på ett hemligt papper. De ville inte säga vilket. Med stolta skvallersteg styrde jag mot Anglais, men där kände jag inte igen någon.


Kommentarer

Ett svar till ”Tarras Terrarium”

  1. Profilbild för Sten Ericsson
    Sten Ericsson

    Varför Tarras Terrarium käre rolf
    Tarras ju trots allt ett efter namn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *