yellow_ribbon_by_rolf_van_den_brink
Även om inget särskilt inträffar i källaren med den orangea mattan händer saker utanför. I morse spände en man upp ett långt, gult plastband. Detta hade inte gått att förutspå. Händelsen var för min hjärninstallation osannolik. ’
Gatorna skiftar alltid temperament. Du kan gå mil över fruset, tystat myller. Så runt hörnan, där schwooopp, händer det du inte hade kunnat hitta på själv. Oftast små saker, som triggar få.

Också död och liv. Anonymiteten som blir folkpark på fem sek. Som i fredags: Kungsgatan vid Hötorget i Sthlm: Thomas Minnhagen, Söndagsavisen, Marta Karlqvist, Bite, Mats Hedberg, Springtime, Claes de Faire, Bonnier och Mathias Kallio på Dagens Media inom 5 minuter och 50 meter.
Så ut på snitselstråk genom tomheten igen. Fram till nästa utrullade orangea matta, nästa band av gul plast.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *