Med laptopen på turné

Min arbetsmiljö blir allt sämre. Just nu springer jag omkring och säljer med en kryckförsedd person. Det är inte det värsta.  Värre är att jag sitter på så många olika ställen. Idag har jag suttit mestadels hemma och kört photoshop eftersom halsen sved. Så laptopen upp på köksbordet. Så på kort turné med kryckförsedd person. Till restaurang Aubergine där jag fällde upp laptopen igen i väntan på lunchmötet med låt oss säga en framgångsrik entreprenör inom rörlig bild.

Bakom min laptop kunde jag speja in storheter som Björn Rosengren, MTG-konsult och Kay Höök på reklambyrån Scholz & Friend. Inte illa för vad som verkar vara en vanlig rustik kvarterskrog på Ö-malm. Vidare till orangea mattan på Döbelnsgatan. Upp med laptopen igen.  Två snabba möten. Vidare.

Nästa gång jag öppnar laptopen visar det sig att jag befinner mig på musikhögskolan. Sitter mellan fagotter och stråkkvintetter och tvärflöjter och försöker ringa jobbsamtal. Så hem igen. Tillbaka till köksbordet. Upp med laptopen. Cirkeln sluten.

Känsla: Har jag kommit någonstans alls idag?
Svar: Faktiskt inte.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *