Carola går hem i prettostugorna

Efter fiaskot i melodifestivalen år 2008, har sångerskan Carola Häggkvist prytt omslaget på två av landets största prettotidningar. Först var det tidningen Filter som i januari gjorde ett större nummer av att den göteborgska tidningen hade fått komma till Stockholm och träffa Carola.

 I dag brakar DI Weekend loss med en intervju på över fem sidor med Carola. På det utrymmet lyckas inte tidningen förklara varför den gör intervjun med Carola. Temat är hennes comeback, men är inte det ett uppdrag för stjärnans pr-byrå?

Det kan också vara så att jag har missat något. Carola kanske är shit of the town, personen som alla i prettostugorna grubblar över och vars sånger analyseras som vore de verk av Strindberg eller Bergman.Eller, giiiisch, ännu värre, Carola är något av det intressantas vi har att sätta på ett tidningsomslag i Sverige. Bättre än så har vi det inte här. I så fall är det dags att odla fram nya kvinnliga superstars.

Märkligt också att de två prettotidningarna inte lyckas prestera något annat säljknep än att sätta kända personer på omslagen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *