Karin Fredlund for president

”Utveckla produkter och distribution som möter behovet av lättillgänglighet och tidsbesparing i kombination med bra kvalitet”. Kan inte låta blir att njuta av hur landets minst digitala krönikör Karin Fredlund slirar runt i Dagens Industri i ett försök att beskriva hur marknadsförarna borde anpassa sin marknadsföring till kvinnor utan att just göra detta. Vi får lära oss hederliga reklamknep som att ”kommunicera användarnytta och tala till kunderna som tänkande..individer”.

Jag kan verkligen se Karin Fredlund utmärkt president för Sveriges Veteranreklamförbund matande duvor och spanande efter reklam som flytt med andra old skool-tillskyndare, ja, det kommer en lista på sådana, men jag känner mig lite svag i dag, så en annan gång…


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *