HM1Alldeles vid sitt ganska nya huvudkontor i centrala Stockholm håller H&M på att bygga en flaggskeppsbutik.  Den som passerar korsningen Drottninggatan-Mästersamuelsgatan i Stockholm får se hur frenetiska byggarbetare bär in och ut saker genom ett hål i två vita väggar. Hålet bevakas av vakter från motsvarigheten till H&M inom säkerhet, Securitas.

Laddat nog för att jag göra allt jag kan för att få se så mycket som möjligt av det hemliga som planeras i H&Ms ska vi säga sköte.

HM2Allt jag ser är höga kupade spegelväggar. Jag försöker ta bilder men är inte modig nog att snapshotta mig förbi Securitas-vakten. I morgon försöker jag igen. Varför? Det är en fråga om välstånd och välfärd, antar jag. Eller dårskap.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *