Är det mig eller er det är fel på eller är jag bara en Skoda?

Jag kan inte fatta det. Bara en av de tre leverantörer som jag förhandlar med om utvecklingen av mitt superhögintressanta medieprojekt har orkat berätta för mig vad det slutnotan ska hamna på. Okej, jag signalerade att budgeten var låg, men det går väl alltid att komma med ett skambud? Jag drar följande slutsatser av detta:

1. Webbkonsulterna tycker mitt projekt är trist (gulp)
2. Webbkonsulterna tycker jag är en idiot som de inte vill göra affärer med (aaaaaaaaaaaaaahrg)
3. Webbkonsulterna gör lika gärna en ny sajt åt låt oss säga Skoda eller nåt fackförbund som de gör en webb för mitt legendariska projekt (iiiiiiiiiiiiiiiiiisch)
4. Jag är rolig. Webbkonsulterna är tråkiga och går hem i tid och hämtar barn med cykel med barnstol och två cykelhjälmar och tänker på vilka köksmoduler de ska köpa och om det ska vara klinker eller kakel på golvvärmen. (jepp).


Kommentarer

Ett svar till ”Är det mig eller er det är fel på eller är jag bara en Skoda?”

  1. Hihi
    5.Webbkonsulter är trötta på att jobba gratis
    6.Webbkonsulter struntar i att det är lågkonjunktur eftersom alla tjatar om att den är på väg upp igen
    7. Webbkonsulter är rädda för att bli uthängda i din blogg om saker och ting går snett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *