daisySajten Daisybeauy.com har inga finansiärer, ingen affärsplan och just inga medarbetare. Sajten hann inte bli klar men den ligger som betaversion för oss som har fått koden. Inget av dessa små tillkortakommanden hindrar ägarna att starta höstsäsongen med ett sexhelsikes mingelparty på F12 (ja, ni läste RT). Damtidningsproffset Kicki Norman och hennes man äger sajten. Hon bloggar och testar skönhetsprodukter. Han programmerar. De har så olika möteskultur att de knappt orkar ha möten med varandra.  Men de har ett projekt. De har en möjlighet att bli rika. ImprovemeDe har en alldeles utmärkt anledning att ha ett party som samlar den brokiga skara som ännu klamrar sig fast i det sjunkande medieskrovet. Alternativt skaran som tror de kan förändra världen från hjärnans insida till fotens liktornar.

Jag noterar bland flera medieentreprenören Daniel Nyhlén, Unni Drougge,, författaren Åsa Mattsson, simmerskan Therese Alshammar, moderedaktör Frida Fahrman, förläggare in spe Dominika Peczynski, hemliga mediechefen Hanna Brodda, hovreporter Roger Lundgren, författare Mats Strandberg, reseredaktör Maud Lindholm, webbchef Rickard Henley och chefredaktör Charlotta Friborg.

Ja, så här kan man riva igång ett medieföretag. Att jag inte tänkte på det.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *