Två bilder – ingen metod

Här är två bilder som visar två saker som jag försöker göra.
optic_romance_rolfvandenbrink
Vardera bild är typisk för två projekt som jag jobbar med. Vardera bild är också tagna med vad som verkar vara mitt sätt att skapa bilder. Bilden med paret bland blommorna tog jag från cykeln medan jag väntade vid ett stoppljus. Jag passade på att ta bilden eftersom det var semester. Annars hade jag nog inte väntat på grönt ljus. Bilden på mannen och de två kvinnorna tog jag från höften medan jag pratade med en före detta grannfru som berättade att hon gift om sig och fått ett nytt barn, plus två bonusbarn. Jag var med familjen och hälsade på i en vikingby tillsammans med mediedirektör Kallio och hans familj.

whitefear_rolfvandenbrinkDet är så där det går till närjag tar bilder. Jag passar på medan jag gör något annat. Kameran är alltid med. Ibland är jag lite bitter över att aldrig ha tid att gå ut och ”fota”. Samtidigt tror jag att inte att bilderna skulle bli mer intressanta. Min metod, eller avsaknad av den, känner jag mig hemma med. Speglar antagligen mitt sätt att vara. Men så klart det skulle vara skönt som omväxling med lite bilder som är skarpa och rätt exponerade.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *