Bra möte med Jens. Vi kanske kommer framåt med projektet i alla fall. Ibland är det så overkligt, något som aldrig blir av. Idag kom det några mm närmare förverkligande.
Anglais var sig likt. Några turister bland alla webbannabies som satt med laptoppar och drömde som vanligt. Jag tror att apple-gänget drömmer lite mer än pc-gänget som ofta har annat på borden planer och almanackor, säljpresentationer.

Gick förbi Fefe på Prime som åt frukost på Sturehov. Han hade nya gröna Converse och såg ut att ha seglat in med amerikanska flottan.. Lunch med Åsa på East. Vi diskuterade familjesajten drakenberg.nus framtida öde. Fisken var dyr men bra.

Minsta brorsan Schulman har han en tatuering? I så fall var det honom jag såg. Han såg stolt ut för att nyss ha kraschat inte mindre än tusen apor.
Offertrunda för systemet. Fyra leverantörer på banan. Ohyggligt prisspann. Varför? Har jag lämnat britsfälligt underlag? Trodde jag hade koll på webbutvecklingsprojekt, men nu vet jag inte längre. Men jag blev glad över att en av leverantörerna vill bjuda på en riktig killer app som jag inte själv hade kommit på.

Hittills är dagen pigg, trots en aningen stökig kväll i går med en tur med C och K till Lisa på Torget, Pride och Riche. Och tänk, jag såg inte en människa jag kände igen. Skönt men oroväckande.


Kommentarer

2 svar till ”Pigg”

  1. Billiga Converse är det mest prisvärda dojorna du kan köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *