VW, Skoda och jag är ute och cyklar

vw

 

 

 

 

 

 Trygg1

skoda

 

 

 

Trygg2

 

Visst finns det samordningsvinster att göra i koncerner. Frågan är om inte VW och dess dotterbolag Skoda går lite för långt. De köra samma copy i sina bannerannonser för begagnat. Målgruppen kan ju (felaktigt) får förs sig att det skulle alltså vara exakt lika tryggt att köpa en begagnad VW som Skoda.
Nöjd med dagen hittills, även om jag bara tagit en bild för projektet Dagens Skyskrapa. 

Inlägget för Dagens Media blev rätt lyckat, fast jag är inte sker på att teserna håller. 

Kreativ lunch med hjältinna. Lär mig så mycket. Värt att cykla Roslagstull-Götgatan t o r på ta den förhatliga Kronan-cykeln jag köpte på Resumé när jag jobbade där 1997. Den är skär som en gris fast den borde vara röd som när söder glöder.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *