Ett års slit och kvar på samma fläck

Fördelen med varje månadsskifte är att det går att stämma av med samma skifte föregående år. Det blir som att ta ett mått på sin utveckling. Det är sällan jag vill tillbaka. Minst av allt vill jag få veta att inget har hänt. Ett års slit och kvar på samma fläck. Där är vi nu.
För ett år sedan slutade jag på Dagens Media, jag hade visioner om nya medieprojekt, ville få mer tid till att jobba med musik, tänkte dränera sommarstugan och var allmänt förvirrad efter att ha tappat bort almanackan. Spårlöst – efterlyst. Så här-där är jag igen.

På villoväg utan karta. Det kanske är just DET som är utveckling.

Men jag har i alla fall bytt teleoperatör från Telenor till Tele2. Jag har fått några nya kompisar att leka med.   Och den här bloggen som är bara min.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *