Finns inte att den här dagen går ihop. Ingen mikroskopisk chans i helvetet eller någon annan plats heller att jag ska hinna genom hela listan.

Vet precis vad jag ska göra när mobiltelefonen jag sover på ringer.  Går rakt ner från sängen till byrån och letar fram två bruna A5-kuvert. Medan jag äter en banan och säger hej till tre barn skriver jag in adresserna på de två kuverten. Är rätt säker på att jag inte kommer ihåg att posta dem, men jag ska försöka.
Tandläkaren 8.30-9.30. Noterar att min sambo ligger i rummet bredvid. Säger hej.


Fotografering. Två möten på Vetekatten.  Sedan får jag inte surfa där längre. Folk som ska äta lunch. Vidare till Salénhuset för att tjuvsurfa. Hittar ett eluttag bredvid en skoputsmaskinen där äldre tjänstemän putsar sina skor. De putsar faktiskt sina skor. Trodde ingen gjorde sånt. Ser också ut över en bankomat där folk verkar ta ut mycket pengar. Tänker lönehelg. Tänker lågkonjunktur. Tänker ligga lågt. Hur lång tid dröjer det innan någon kommer förbi? Ensamhet i evighet.
 

Citypaketets vd Dan Morén kommer förbi. Vi pratar lågkonjunktur. Vi pratar drygt 20 procent ner för dagspress under det första kvartalet. Vi enas om det inte är så dåligt trots allt.

Dagens fortsätter att vara omöjlig. Jag har postat breven, men listan är i övrigt obearbetad. Försöker ringa några diskreta samtal på Norrmalmstorg. Trasig telefonjäveln tvingas skrika.

Tre röstbrevlådor senare hamnar jag mellan Jennifer McShane och bloggerskan Katrin Zytomierska på TV4s komikerlunch.  Vi diskuterar TV4s obefintliga bloggstrategi.

 

Peter Whalbeck står upp. Tiden ormar sig. Noterar att mina ben är sammantvinnande av stress. De är bättre på att gå än att sitta. Får panik i skelettet varje gång mobilen vibrerar. Medan jag sitter här missarjag alla chanser. Härifrån kommer jag utan att ha kommit någonstans. Katrin berättar om chiqlit-boken hon ska skriva för Bonnier Forum. Om att Bingo redan har tatuerat in hennes namn på armen, tror jag, glömmer.  Hon berättar att hon gillar exet Alex Schulmans bok, men att hon själv inte ska skriva om mamma eller pappa utan om fiktiva Vera.

 Presentation av två av projekten på Söder. Inte helt bekväm med rollen, men jag lär mig och snart kommer jag att älska mig själv som säljare.  Söders nya stjärnkonsult  F med Sveriges grönaste sammanträdesbord ger mig skitbra feedback. Jag får kaffe och sockerkaka på flumfik på söder. De spelar rentav Nick Drake medan jag strular runt i laptopen och försöker ringa i kapp.  Och yes. Jag är på banan igen. Kan jag begära mer?Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *