Mymlans missade punkt om bloggdöden

Mymlan skriver sju kloka punkter på Aftonbladet om varför bloggare tröttnar och lägger ner. Detta medanledning av en artikel om bloggdöden i gårdagens dtr-utgåva av Expressen. Eftersom Mymlan glömmer den kanske viktigaste punkten fyller jag på med nummer åtta här så kan Mymlan klistra in den i sitt inlägg.

8. Inga pengar
Många bloggar tröttnarpå att jobba gratis år ut och år in. Det är inte bara det obetalda arbetet som frå bloggare att lägga ner utan också bisten på bekräftelse på att jobbet som läggs ner är värdefullt för någon. 

Mer att läsa
Deeped klargör. Fridholm resonerar. Loke ser fördelar. Utsikt kör kändisspåret.

Och grattis Expressen som under Thomas Mattsson börjar ta en position inom bevakning av sociala medier, även om det nog inte kommer att sälja dtr-utgåva.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *