Grrrr…SCA lanserar tigerblöja


Tjuvsurfar som bäst i källaren på Salén-huset i Sthlm när jag  blir invaderad av SCAs kvartalsrapport som presschefen Pär Altan håller i. Pappersjätten passar på att lansera en tigerblöja i limited edition. Undrar hur de ska få ihop bilden av skogsbruk och utrotningshotade tigrar?

Kvarteret längre bort håller klädmärket Tiger till. Ett fint marknadsföringsdjur.


Kommentarer

4 svar till ”Grrrr…SCA lanserar tigerblöja”

  1. Jag älskar ju dina små betraktelser. De står ut på nätet som finurliga och gubbiga, det senare i ordets kanske allra bästa bemärkelse. Snart kommer det att upphöra, antingen börjar du med något annat eller så blir det over the top. Men än så länge njuter jag och tänker så göra så länge det varar.

  2. Profilbild för Connie Brean
    Connie Brean

    En extra dimension till din bloggpost om SCA: Pär Altans högra hand heter Petter Tiger.:-)

  3. Grrrrymt. Verkligheten överträffar alltid dikten.

  4. garanterad marknad i Indien och Kina, speciellt Kina avbildar man gärna sina pojkar med tigrar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *