Äntligen inbjuden till jetsetet

Som reklamspanare går jag som vanligt noggrant igenom dagens direktreklam. Noterar att Audio Video har mejslat ut vad som verkar vara en gångbar position med ”Vi fixar det digitala hemmet”. Med en sådan position hade det ju varit bra att inkludera webbadressen på någon av de tio glossiga sidorna i utskicket. 


Postens Svepet toppar med en grill från Elgiganten för 2 490 kronor. Resten är annonser från två låneföretag, Bluestep och Freedom Finance. Undrar hur låneföretagen har ökat sin annonsering? Så öppnar jag förväntansfullt brfevet adresserat direkt till moi och jag blir inte besviken.

Jag får ett riktat erbjudande om att bli medlem privatjetklubben Jet Republic, ”aviationens motsvarighet till femstjärniga hotell”.  Jag erbjuds köpa 25 timmars flygtid för runt 8 000 kronor per timme. Jag får också köpa in mig i en Learjet för en femårsperiod och kan med 24 timmars varsel bli hämtad från valfri flyplats i Europa. Lite annat än Willys ”Glödheta priser” med flintastek för 29.90 per kilo, ”Max 3 förp/hushåll”.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *