Sitter intill vad jag tror är tre goa startups på SAS Radison i Göteborg. De är taggade som fan och sitter och sliter ihop sig kring en idé. Jag tror de ska starta bolag och bråttom är det. Det ska registreras bolag och hemsidor. Något som ska heta Goodwicket.

Sitter? Nej, de kan inte sitta stilla. De springer omkring som ystra kalvar bland de mintgröna läderfåtöljerna.  Jag hör fragment av deras diskussion…ord som ”brand”, ”relations” ackompanjerat av snabba snärtiga fingerknäppningar från killen i vit skjorta. Han tycks vara ledaren. Han delar ut direktiv för nästa dag.
”Rakt in i problemet”, kommenderar han. Metalliska skratt från de andra.

Ibland känns det som om de tre männen med sina laptops siktar på att starta om universum med en big bang. Eller också ska de fronta en trött kund med ytterligare overksamma overheads. Jag blir i alla fall lite avundsjuk och nyfiken.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *