Veckans Segaste Sigge


Sitter i ett bollhav av kvinnliga modebloggare och marknadsförare. Jag är inte fisken i vattnet. Jag soyalattesurfaren på Anglais och här kommer veckorapporten.
Veckans Snedlansering: Internetoraklet och författaren Sigge Eklund och Bonniers framtidssierska Sara Öhrwall är utmärkta teoretiker. Men praktiken är något annat. Bonniers storlansering av sajten Boktipset.se körde i diket. Läs här och här.

Veckans Status: Aftonbladets Katrine Kielos kommer ut som en material girl på Facebook med följade statusrad: Katrine Kielos ska få en Iphone av den snälla tidningen (men inget bonusavtal i sikte ännu…)

Veckans Gåtfullaste: Volvos kampanjar mitt i våren med kvinna i shorts i snödriva. Volvo vill berätta att bilen går långt på en tank, men är det inte klimateffekten som kommer upp som top of mind här?

Veckans Bålverk:  Brandkåren vid Globen i Sthlm verkar ha det jobbigt för det brinner mycket på Aftonbladet.  Så här presenteras i alla fall tidningens krönikörer:  Helle Klein ” brinner för en rättvis fred i Mellanöstern”,  Lena Askling ”brinner för allas rätt till arbete”, Jesper Bengtsson”brinner för att hitta trådarna som binder samman människor”, Katrine Kielos ”brinner för politik och för livet ,sådär i allmänhet’”,  Åsa Petersen ” brinner för rättvisa och respekt”  medan Olle Svenning ”brinner för gåtan Göran Persson”. 

Veckans Kampanjgeneral: SPPs tidigare marknadschef Theréz Randquist kommer ut som Anna Maria Corazza Bildts kampanjare inför EU-valet.


Kommentarer

2 svar till ”Veckans Segaste Sigge”

  1. Hej Rolf!

    Det finns ingen försening. 22 april är premiärdatum och inget annat.

    15 april är ett gammalt datum som olyckligtvis spreds efter en intervju vi gjorde på den tiden vi inte riktigt spikat datumet.

    Vi ses på boktipset.se den 22:a!

    Vänligen
    Sigge

  2. Sigge, uppenbarligen har ni gjort ett gäng presumtiva läsare besvikna. Desto bättre då att vi nu kunde reda ut vilket ert faktiska lanseringsdatum är/blir. Skicka en inbjudan så kommer jag och hälsar på. (Vad gör man inte för grannsämjan?)

    – r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *