Levande kanelbulle i SvDs entré

Bilden här tog jag i entrén till Svenska Dagbladet på Mäster Samuelsgatan 56 i Stockholm. Jag vet inte vad den föreställer. Men jag har en föreställning om det.

Redaktionen på Svenska Dagbladet på väg till dagens wallraffande. Ekonomiredaktionen utklädd till dollarsedel. Matlagningssajten Tasteline uppträder som päron och kanelbulle. Kycklingen i bakgrunden kan vara tidningens påskreporter. Kvinnan som flashar sina converse är jag mer osäker på. Hon ser lite ut som en trollkarl och kanske jobbar på svenskans webb eller är hon rentav bloggare?

Jag kunde ju ha frågat. Men jag kände instinktivt när jag tog bilden att det skulle vara lite roligare att faktiskt inte veta.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *