Skidresan fortsätter. Maud på Min Helg har nu stickat hälen på sin socka. Jag och Ulf På Cision diskuterar vad som kommer att hända med teleoperatören Tres varumärke när 4G kommer. Telia har ju redan investerat i tekniken som ger ett snabbare mobilt bredband än 3G. Men när alla har 4G, kan tvingas Tre byta namn då? Tre har ju tagit positionen att erbjuda 3G. Var det så smart av ägarna att lägga ofantliga resurser på att bygga ett varumärke som är kopplat till en teknik som redan börjar blir ålderdomlig?  Eller kan Tre göra som Ångpanneföreningen, kombinera ett uråldrigt varumärke med ett högteknologiskt erbjudande? Ulf och jag enas om att Tre riskerar att gå samma öde till mötes som Bulten Kantahl. Vet inte vad det är? Nej, just det.  Det säger pling i DI-Ninas Nokia.  Under tystnad ser vi tallarna vispa förbi i den vita grädden.


Kommentarer

2 svar till ”Klarar Tre 4G?”

  1. Fast Ångpanneföreningen har å andra sidan även officiellt bytt namn till ÅF.

  2. Profilbild för Björn
    Björn

    Skånska cementgjuteriet har ju oxå lyckats byta namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *