Magnus Helander, reporter på Resumé ringer och frågar om jag inte borde redovisa att jag hjälper Affärsvärlden att starta en liten medietjänst. Bra fråga.
Svar: Jag hade redovisat det om jag hade ansett att det hade haft betydelse för de saker jag skriver här. Men jag har ingen munkavle, inga sekretessavtal och skriver vad jag vill här. Hade inte det varit möjligt hade jag stängt ner bloggen. Okej?

Nu ringer Jonas Wiwen-Nilsson på Realtid han kallar mig f***a och skäller ut mig för att ha koperat Realtid, originalet när det gäller att skriva om jurister. (Wivens farsa är tongivande på en storbyrå och läcker väl lite…)

F-n, jag trodde det skulle bli en bra dag. Är det så här det är att vara konsult?


Kommentarer

3 svar till ”Mitt liv som konsult”

 1. Profilbild för Janne Pettersson
  Janne Pettersson

  Va, har Realtid monopol på att skriva om juridik? Spännande.

 2. Profilbild för andrea Jovell Swenss
  andrea Jovell Swenss

  Nej inte alltid…
  vända andra kinden till brukar funka i konsultsammanhang…annars får man färre uppdrag : ). Därför är det ovanligt att se en skicklig journalist med trovärdighet transformeras till en lika skicklig konsult.

 3. Jag tycker Jonas Wiven är schysst. Ni är båda schyssta så varför inte bara gå ut och ta en öl ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *