Göra affärer utan att ta betalt – endast 1.695 kronor

Gratis är gott. Det har  Media Evolution i Malmö tagit fasta på och ordnat ett seminarium på temat Business by Charging Nothing. Uppenbarligen tror inte organisationen på detta riktigt utan annonserar nu efter deltagare som vill BETALA 1.695 kronor.
Bakom detta gratisätarnas paradis står byrån Attraction, Mötesplats Malmö och Sydsvenskan. Personerna som ska tala om det här med gratis, fast då inte gratis för publiken förstås, är  bland annat Chris Anderson, Marit Bergman, Martin Jönsson, Sara Öhrvall, Johanna Ögren och Otto Sjöberg.

Får Media Evolution inte tag på någon som vill betala så kan det sägas vara empiriskt bevisat att det inte går att göra affärer genom att ta betalt. Vilket eventuellt skulle bevisa att det går att göra affärer utan att ta betalt. Ja, ni förstår (nog inte heller).


Kommentarer

4 svar till ”Göra affärer utan att ta betalt – endast 1.695 kronor”

  1. […] Göra affärer utan att ta betalt – endast 1.695 kronor […]

  2. Haha, kom igen. Till och med du bör ju förstå detta. Jag ska inte ens behöva utveckla…

  3. *flinar* Du kan ju annars fråga om du får ett bloggpass 😀

  4. Haha, lysande! ;D
    Klockrent inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *