Jag vet inte hur många gånger det har hänt att samtal bryts när jag pratat med Iphone-användare. Det är alltid samma ursäkt: ”Det var nog min Iphone som strejkade”.
Fast egentligen beror det nog på att jag inte kan ringa via Telenor från köket där jag oftast jobbar. Jag måste gå ut på balkongen. Men då kan jag inte köra laptopen. Och det är svinkallt. Dumma Telenor.
Det är dock bara Iphone-användare som tror att problemet ligger hos dem.
Som om folk gärna vill berätta att de har en Iphone. Trots att den uppenbarligen inte fungerar som den ska. Ett exempel på att Apple har satt ett starkt varumärke? Eller ett exempel på att Macaholics inte gärna vill erkänna att kejsaren är naken ens år 2009. Sist hände det i fredags. Jag pratade med Jonas Bonnier. Så dog luren…”Det var nog min Iphone….”


Kommentarer

3 svar till ”Det var nog min Iphone…”

 1. Så fort någon säger så, svarar jag ”Nejdå, min 6600 hatar dig bara.”

  Nokia 6600. Japp. Från 2003. Urgammal.

 2. Men då funkar det ju åt båda hållen Rolf. Jonas fick berätta att han hade en iPhone och du får berätta för oss simpla läsare att du minsann talar med Kejsaren i mobil på fredagar. Alla glada!

 3. Profilbild för Rolf van den Brink
  Rolf van den Brink

  Touché. Men som jag ser det ät ni inte simpla utan krävande och stimulerande läsare.

  – r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *