Veteraner som blänger – torsdag på Anglais

Sitter bredvid två härliga seniorer på Anglais. De pratar om sina innehava i Ericsson och så frågar den ena veteranen den andra om det har hänt nåt. Den andra gubben tänker efter, svarar, ”jo det var i somras…pratade jag med…och frågade…men han svarade inte ens på brev…och då blir man ju lite gramse…” Veteranerna bjuder på fortsatt härligt prat från en svunnen tid med brukspatroner och stämpelklockor.
Jag ser Reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig äta med tre tidigare kollegor på IRM. Hon hälsar glatt på Appelbergs vd Mats Edman.
De två veteranerna börjar blänga på mig, eller snarare på min laptop, där jag sitter och skriver av deras samtal.
Den ena gubben spänner ögongen i mig frågar mig och han kan ”hjälpa till med något?”

Som vanligt låtsas jag att jag är lika korkad som Tele2s fårkampanj. Det funkar alltid.’’


Kommentarer

2 svar till ”Veteraner som blänger – torsdag på Anglais”

  1. […] Veteraner som blänger – torsdag på Anglais […]

  2. […] pysslar med ett sorts journalistisk “street-corner society”-format. Eller kanske det ska kallas för vad det är: eavesdropping i stil med Hänt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *