Rödvin & havererad diskmaskin

Jag skulle vilja berätta om vilka som skvallrade runt i går kväll. Men jag har inget skvaller. Jag skulle vilja göra en briljant analys av dagspressens dagliga räckviddsundersökning. Men jag har inga siffror. Allt jag har är en massa feber. Och en flaska ekologiskt rödvin.Det är då jag känner mig ursäktad att slå upp ett glas rödvin på senaste torsdagskvällen. Det är då jag tänker på medieprojektet. Sedan en vecka är A med och hjälper till men en tänkt roll-out. Jag tvekade en stund, men M övertygade mig att vi behöver mer kraft och energi. Hittills har M haft rätt. Det börjar hända saker. Vi bokar möten med rätt sorts människor. Det skulle vara så roligt att komma i gång. Vi kommer att rocka och hipphoppa skriva mediehistoria. Det kommer att bli cirkus och fest.

Men jag är också orolig över att M och A är igångsättarna och att vi saknar den gnetiga relationsbyggaren, alltså personen som kan plocka ner materian som vi nu slungar upp och skapar affärer av den. Inte den flåsiga telesäljaren, utan just det relationsbyggaren, R.  Vem blir den personen?

De sköna tankarna kommer med rödvinet. Så skönt att vi inte har haft en enda redaktionell diskussion. Vi vet vad som ska göras, och vi kommer att bemanna vårt projekt när det är dags för det. Ingen issue. Ingen Newsmill som är byggd för att passa de två überalteregona PM Nilsson och Leo Lagercrantz…”milla”….ahahahahaha…OMG…så tantigt. Sånt man kan göra om farbror Weil slantar upp.

Mer rödvin….vår vision är större än deras, den är ny, konstruktiv och aggressiv och logisk…..och, och…och när du börjarkänna effekten av rödvinet, och du ser fram genom auran som lägger sig över dina visioner och tankarna blir större än dig själv, ja det är då det där skränande ovanliga ljudet hörs från det innersta av diskmaskinen, det är då du förser dig med ett par gula plasthandskar och famlar dig fram i det våta, mörka slemmet och du bävar för vad du ska få i din hand. Du famlar dig fram efter hjärtat…eller avloppspumpen…och finner denna grej….…den funkar inte, den pumpar inte blodet till mörkrets hjärta…

Det blev en sån dag i alla fall.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *